06Ik ben Kim Compagner,  geboren in 1982 in de gemeente Ommen en woon tegenwoordig in Zwolle. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag. De resultaten daarvan zijn te vinden op deze website.

Mijn plezier in schilderen is ontstaan tijdens een workshop van onze personeelsvereniging in 2010. Hierna heb ik zelf wat verf en goedkope doeken aangeschaft en ben thuis aan de slag gegaan. In 2012 heb ik bij Studio Redzji in Hollandscheveld een tweetal schilderworkshops gevolgd in de stijl van Bob Ross en Gary Jenkins. Daar is mijn interesse voor het schilderen verder ontwikkeld en in de herfst van dat jaar ben ik schilderlessen gaan volgen bij Mia & Amarins, eerst in Nieuwleusen en later in Dedemsvaart.

In januari 2014 heb ik een cursus pentekenen gevolgd bij Palet in Zwolle. En in september van dat jaar ben ik begonnen aan de opleiding tot Realistisch Fijnschilder van Art Partout in Deventer. Inmiddels heb ik deze 3-jarige opleiding met succes afgerond en heb ik hier nog een aantal portretlessen gevolgd.

In juni 2017 stond er een leuk stukje over mij in de Wijkkrant Zwolle-Zuid

 

Met name stillevens en dieren zijn een bron van inspiratie voor mijn tekeningen en schilderijen. Door hun verschillen in karakter en uiterlijk is het voor mij steeds een uitdaging om ze zo treffend mogelijk uit te beelden.

Bekijk mijn schilderijen en raak geïnspireerd om zelf een interessante opdracht te formuleren… Ik neem de uitdaging graag aan. (Prijzen in overleg en afhankelijk van het formaat en de gebruikte techniek)

Veel van de getoonde werken op deze website zijn te koop. Wanneer u interesse heeft in één of meerdere schilderijen op deze website hoor ik graag van u.

 

Voor vragen en inlichtingen kunt u een mail sturen naar: klodderaandekwast@outlook.com

of laat een berichtje achter op facebook